Kabeljauw met roerbakgroenten en rijst

Ik kwam er vanmorgen achter dat ik al enige tijd geen echt 10-minuten recept had gepost. Daar moest natuurlijk gelijk verandering in komen. Dit recept past ook prima in mijn januari gedachte van snel en gezond. Daarnaast zorgt dit gerecht voor een snelle invulling van 1 van de 2 dagen per week waarop wij een vis eten.

tilda
Ingrediënten voor 2 personen:

  • 200 gr Kabeljauwfilet
  • 1 zakje Tilda Coconut, chilli & lemongrass basmati of anders 120 gr gewone Basmati Rijst (ongekookt)
  • 1 middelgrote Courgette
  • 1 Gele Paprika
  • 1 el (wok) Olie

Aan de slag:

  • Gebruik je gewone basmati rijst kook deze dan volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  • Snij de courgette en paprika in dunne reepjes.
  • Verhit de (wok)olie in een wok/hapjespan en roerbak hierin de groenten.
  • Snij de kabeljauw in stukjes en voeg deze na 2 minuten toe aan de pan met groenten. Meng door elkaar en bak tot de vis gaar is. Let er op dat je de pan in beweging houdt om aanbakken te voorkomen.
  • Scheur het zakje van de rijst een klein stukje open en bereid 2 minuten in de magnetron.
  • Voeg de rijst toe aan de pan met groenten en vis en roer door elkaar.
  • Verdeel over 2 borden.

…..eet smakelijk!

Advertenties

Een gedachte over “Kabeljauw met roerbakgroenten en rijst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s