Tortilla spring

Spring is coming! Genieten jullie ook zo van het lente zonnetje? Het voorjaar zorgt altijd voor lekkere frisse kleurtjes en zeker ook voor meer variatie vanuit de keuken. Nu hou ik ook zeker van Hollandse (stamp)pot maar lekkere salades en BBQen, ik kan er niet op wachten. Om de overgang in gang te zetten maak ik vandaag Volkoren wraps met kleur en rundertartaar.

20160315_201242_richtonehdr.jpg

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 4 Volkoren Wraps*
  • 2 Rundertartaartje of 200gr losse Rundertartaar
  • 1/4 Krop IJsbergsla
  • 2 Tomaten
  • 1 Avocado
  • 1/2 Rode ui
  • 2 el Sladressing
  • 1 tl Citroensap
  • Geraspte kaas

* Ik gebruik Santa Maria Tortilla Wraps Whole wheat. 

Aan de slag:

  • Voor het gemak begin ik met alles wat gesneden moet worden te snijden. Dus de sla en ui en hele fijne reepjes, tomaat en avocado in blokjes.
  • De avocado doe ik in een bakje samen met beetje peper en zout en 1 tl citroensap en roer ik goed door elkaar.
  • Ook meng ik de sla en de sladressing en hussel dit goed door elkaar.
  • Verhit nu een koeken bak, mocht je anti aanbaklaag niet top zijn verhit dan ook 1 el olijfolie in de pan, en bak de tartaar rul/gaar. Zoals eerder ook bij mijn bibimbap gemeld gebruik ik vaak rundertartaartjes die ik in stukjes snij. 
  • Wanneer de tartaar bijna klaar is leg je de wraps tussen 2 borden en verwarm ze ±50sec in de magnetron.
  • Beleg de wraps met al het lekkers en strooi aan het einde nog een beetje geraspte kaas er over heen.

Let er op dat je de wrap nog kan dicht vouwen en ….. eet smakelijk! 

Advertenties

Een gedachte over “Tortilla spring

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s