Aubergine, Courgette en Pangasius

Na 2 iets wat uitgebreide recepten en de paasdagen die voor de deur staan vandaag weer een snel 10 min receptje. Hoewel ik tijdens Pasen zeker niet zo uitgebreid kook als tijdens Kerst, staat er 2e Paasdagen wel een lekker lente gerecht op het menu. Het recept hiervan deel ik volgende week. Vandaag eerst lekker gegrild visje met groeten ratatouille

20160313_202450_richtonehdr.jpg

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 2 Pangasiusfilets
  • 1 grote Courgette
  • 1 Aubergine
  • 1 Rode ui

Aan de slag:

  • Verhit een grote koekenpan en voeg 1 el Olijfolie toe.
  • Snij de courgette, aubergine en rode ui in zo fijn mogelijke blokjes.
  • Bak als eerste de rode ui kort aan en voeg vervolgens de aubergine en courgette toe.
  • Meng alles goed door elkaar en bak tot de aubergine zacht geworden is.
  • Verhit vervolgens de grillpan en bak hierin de pangasiusfilet gaar incl. mooie grillstrepen natuurlijk!
  • Borden opmaken en om alles af te maken een drupje citroen over de vis samen met wat peper en zout.

….. eet smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.