Wraped Filetlapje

Wraps zijn niet alleen om te vullen en op te rollen of om pizza’s mee te maken maar je kunt ze op veel meer manieren gebruiken. Vandaag gebruik ik ze als extratje onder een salade. Lekker met een romig laagje zuivelspread en je kunt er steeds een stukje vanaf snijden. Experimenteren jullie wel eens met wraps? 

20151214_195427_richtonehdr.jpg

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 2 Filetlapjes
  • 200 gr. Champignons
  • 1 kleine Ui
  • 2 handjes Sla
  • 2 el Zuivelspread
  • 2 Wraps of flat bread
  • Parmezaanse kaas
  • Peper en Zout

Aan de slag:

  • Snij de filetlapjes en champignons in blokjes. Snipper de ui.
  • Verhit een koekenpan met 1 el olijfolie en fruit hierin de ui aan. Voeg vervolgens de blokjes filetlap en champignons. En bak in ongeveer 5 minuten gaar.
  • Wanneer het champignon-vlees mengsel gaar is verwarm dan de wraps kort in de magnetron, ongeveer 30 sec voor 2.
  • En besmeer de wraps met de zuivelspread en leg hier sla boven op en daarna het champignons-vlees mengsel.
  • Bestrooi met een beetje parmezaanse kaas en snufje peper en zout

…..eet smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s