Tartaar Wrap

Het treurige weer van de afgelopen dagen vraagt om comfort food. Een van mijn favorieten is dan een lekkere gevulde wrap. Vandaar dat wij het weekend beginnen met dit eenvoudige en comfort recept. Ook ideaal als lunch of om mee te nemen tijdens een dagje weg.

20160726_194837_richtonehdr.jpg

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 2st Rundertartaar
  • 3 Grote wraps
  • 2 Tomaten
  • 2st Bosuitjes
  • 3 handjes Sla (gesneden)
  • 2 el Romige sladressing
  • 30 gr Zuivelspread met bieslook
  • Peper en Zoet
  • 1 tl Gerookte paprika poeder

Aan de slag

  • Verhit een koekenpan op middel hoog vuur. Wanneer je een goede anti aanbakpan gebruik is olie niet noodzakelijk, maar mocht je aan je pan twijfelen verhit dan 1 tl olie in de pan.
  • Snij de rundertartaartjes in kleine stukjes, doe ze in de pan. Breng op smaak met peper, zout en gerookte paprika poeder en bak rond om goudbruin en gaar.
  • Was en snij de tomaten in blokjes en snij de bosui in dunne ringetjes. Meng de sla en dressing met elkaar in een kom.
  • Verwarm de wraps in de magnetron en besmeer ze allemaal met een dun laagje zuivelspread.
  • Beleg ze vervolgens met de tartaar, tomaat, bosui en sla. Rol de stevig dicht en steek er mocht het nodig zijn een cocktailprikkertje in. (oprol tipje )
  • Serveer 1.5 wrap per persoon en

…..eet smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.