Wrap met vegetarische schnitzel

Als eerste excuses voor spammen van mijn mailinglist leden. Er ging van alles fout met inplannen van berichten vandaar dat jullie mailbox een beetje vol gelopen is. Maar dan nu toch echt het gerechtje van vandaag. Dit keer een vegetarische recept met een krokante vega schnitzel. Lekker samen met een frisse salade op een wrap.

20160722_195109_richtonehdr.jpg

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 2 (volkoren) Wraps
  • 2 Vega Schnitzels (Bijv. Vales)
  • 1 Avocado
  • 2 Tomaten
  • 30 gr Zuivelspread
  • 2 handjes Sla
  • 2 el Sladressing
  • Peper en zout

Aan de slag:

  • Verhit een anti aanbak pan, voeg 1 tl olijfolie toe en bak de schnitzel rondom krokant en goudbruin. Indien nodig kan je na de eerste keer omdraaien nog een 1 tl olijfolie toevoegen.
  • Was en snij indien nodig de sla en meng de dressing er goed doorheen. Snij de avocado en tomaat in halve maantjes.
  • Verwarm de wraps en besmeer met de zuivelspread. Beleg vervolgens met de salade, tomaat en avocado en breng op smaak met peper en zout.
  • Snij de schnitzel in dunne plakken en leg op de salade en …

…..eet smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.