Grilled burrito

Tijdens het voorjaar en zomer eet ik graag een koude belegde wrap en dan het liefst een met veel sla en gebakken kipfilet. Maar nu dat het kouder is geworden heb ik ’s avond toch echt liever iets warm op tafel. Daarom vulde ik deze week mijn wraps met kruidig rundergehakt en liet in de oven de kaas een heerlijk krokant kostje vormen. 

20161130_192055_richtonehdr.jpg

Ingrediënten voor 2 personen :

  • 4 Volkoren wraps
  • 300gr mager Rundergehakt
  • 2 Tomaten, in blokjes
  • 1 Rode ui, dunne ringetjes
  • 2 teentjes Knoflook
  • 1 Avocado, in blokjes
  • 3st Bosui, zo fijn mogelijk
  • 1/3 zakje burrito kruiden
  • 100gr Geraspte kaas
  • Ketchup
  • Sladressing

Aan de slag :

  • Verwarm de oven met grill voor op 225°C graden
  • Verhit 1el olijfolie in een koekenpan en fruit de rode ui en knoflook kort aan.
  • Voeg daarna de rundergehakt toe en bak dit op matig vuur rul. Meng de kruiden en een scheutje water door het gehakt.
  • Leg en wraps naast elkaar en verdeel de avocado, bosui, tomaat en gehakt over de wraps
  • Rol de wraps dicht en leg ze met de vouwnaad naar beneden in een ovenschaal.
  • Verdeel de ketchup en geraspte kaas over de wraps en zorg dat de gehele bovenkant bedenkt is.
  • Zet in de oven en grill ongeveer 15 minuten tot de kaas gesmolten en krokant is.
  • Snij tijdens het wachten de sla fijn en meng met de dressing en verdeel over 2 borden
  • Haal de wraps uit de oven en snij met een scherp mes de kaas korst doormidden. En schep voorzichtig op de 2 borden.

….. eet smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s